Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

F1: Tiši motori privlače nove navijače Reviewed by Momizat on . Tiše turbo motore mnogi još uvijek nisu prihvatili, a organizator VN Australije Ron Walker smatra da njegova ulaganja više nisu isplativa. Na nedostatak buke tz Tiše turbo motore mnogi još uvijek nisu prihvatili, a organizator VN Australije Ron Walker smatra da njegova ulaganja više nisu isplativa. Na nedostatak buke tz Rating: 0

F1: Tiši motori privlače nove navijače

Advertisement

Tiše turbo motore mnogi još uvijek nisu prihvatili, a organizator VN Australije Ron Walker smatra da njegova ulaganja više nisu isplativa.

f1-2014

Na nedostatak buke tzv. pogonskih jedinica žalilo se i nekoliko aktualnih vozača, a organizator utrke u Maleziji Razlan Razali je također jedan od onih kojima se prošle godine nije svidio zvuk novih motora. Međutim, Razali sada priznaje da je u novim V6 agregatima vidio i neke prednosti:

“Bili smo jako zabrinuti nakon Australije. Kada su bolidi konačno došli u Maleziju, nisam bio oduševljen, bili su jednostavno pretihi. Međutim, na tribinama sam primijetio obitelji s djecom koje gledaju utrke i više uživaju u Formuli 1.”

“Sjećam se da bi prije otac svome djetetu stavio slušalice te ih držao prislonjene, ili bi se ono uplašilo i poželjelo ići doma. Mislim da ovo sada privlači novu vrstu navijača. A to je ono što želite.”

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: