Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

F1: Vettel zahvalan za nevjerojatne godine u Red Bullu Reviewed by Momizat on . Četverostruki svjetski prvak je prilikom posjete Red Bullovoj tvornici uputio poruke zahvalnosti svim članovima momčadi koji su mu pružili šest nevjerojatnih go Četverostruki svjetski prvak je prilikom posjete Red Bullovoj tvornici uputio poruke zahvalnosti svim članovima momčadi koji su mu pružili šest nevjerojatnih go Rating: 0

F1: Vettel zahvalan za nevjerojatne godine u Red Bullu

Advertisement

Četverostruki svjetski prvak je prilikom posjete Red Bullovoj tvornici uputio poruke zahvalnosti svim članovima momčadi koji su mu pružili šest nevjerojatnih godina.

vettel-newey-horner

Vettel je bez sumnje najveći vozač kojeg je Red Bull imao. Uknjižio je ukupno 38 pobjeda, 44 pole positiona i 4 naslova svjetskog prvaka. No, Nijemac sada napušta austrijsku momčad i odlazi u talijanski Ferrari, a tom je prilikom rekao nekoliko oproštajnih riječi u Milton Keynesu.

”Zadnjih šest godina je bilo nevjerojatno. Što smo sve postigli, toliko strasti, toliko predanosti… To će zauvijek ostati u mom srcu.”

”Veliko, veliko hvala svima. U konačnici smo imali bolji auto jer smo bili bolji tim. Riječi zbilja ne mogu dovoljno dobro opisati kako se sada osjećam.”

Iako je pred Sebastianom nova sredina i novi izazovi, kaže kako će na Red Bull uvijek gledati s privrženošću.

”Zadržao sam puno sretnih i lijepih uspomena. Ovo je bilo veliko putovanje i zauvijek ću ostati zahvalan za sve što ste napravili za mene. A sada je vrijeme da začepim”, našalio se Nijemac.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: