Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Fanovi i šefovi momčadi odlučili: Hamilton je najbolji! Reviewed by Momizat on . Nakon što je briljirao u drugome dijelu sezone i osvojio peti naslov svjetskoga prvaka u Formuli 1, britanski se vozač okrunio i nagradom prestižnoga magazina A Nakon što je briljirao u drugome dijelu sezone i osvojio peti naslov svjetskoga prvaka u Formuli 1, britanski se vozač okrunio i nagradom prestižnoga magazina A Rating: 0

Fanovi i šefovi momčadi odlučili: Hamilton je najbolji!

Advertisement

Nakon što je briljirao u drugome dijelu sezone i osvojio peti naslov svjetskoga prvaka u Formuli 1, britanski se vozač okrunio i nagradom prestižnoga magazina Autosport, koja se dodjeljuje najboljim vozačima godine

hamilton

Lewis Hamilton ove je godine došao do svojega petog naslova prvaka pa se izjednačio s legendarnim Juanom Manuelom Fangiom. Pobijedio je u 11 od ukupno 21 utrke svjetskoga prvenstva Formule 1. No odsad se može pohvaliti i prestižnom nagradom magazina Autosport, koja se dodjeljuje najboljim vozačima godine.

Taj automobilistički magazin svake godine organizira izbor u kojemu fanovi, ali i šefovi momčadi u F1, odlučuju o tome koji je vozač pokazao najviše u prošloj sezoni.

Prema rezultatima ankete, Britanac je ove godine pokazao najviše. Ovo je šesta nagrada Autosporta koju je osvojio Hamilton. Nije mogao prisustvovati događaju pa je poslao je emotivan videozapis u kojemu je svima zahvalio.

Spomenimo još kako je drugo mjesto u izboru vozača godine pripalo Nizozemcu Maxu Verstappenu.

Izvor: autostart.24sata.hr

Komentari korisnika: