Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Felipe Nasr strpljivo čeka Sauberove nadogradnje Reviewed by Momizat on . Felipe Nasr nije mogao zamisliti bolji start svoje debitantske sezone u Formuli 1. Brazilac je na VN Australije došao do petog mjesta, a bodove je još osvojio u Felipe Nasr nije mogao zamisliti bolji start svoje debitantske sezone u Formuli 1. Brazilac je na VN Australije došao do petog mjesta, a bodove je još osvojio u Rating: 0

Felipe Nasr strpljivo čeka Sauberove nadogradnje

Advertisement

Felipe Nasr nije mogao zamisliti bolji start svoje debitantske sezone u Formuli 1. Brazilac je na VN Australije došao do petog mjesta, a bodove je još osvojio u Kini i Monaku. 22-godišnjak je tako napravio veliki posao za svoju momčad, koja cijelu prošlu sezonu nije osvojila ni boda.

Barcelona F1 Test 26/02-01/03/15

Međutim, posljednje utrke su bile veoma teške za švicarsku momčad. Dok je većina momčadi zadnjih tjedana nadograđivala svoje bolide, Sauberov C34 je praktički isti onaj koji se prije četiri mjeseca pojavio u Albert Parku. Šefica momčadi Monisha Kaltenborn je potvrdila da će poboljšana verzija Ferrarijeve pogonske jedinice u Hinwil stići prije VN Belgije te da će momčad oko Singapura uvesti prvi veliki paket nadogradnji.

“Siguran sam da u tvornici rade naporno. Ja bih radije pričekao nešto što će funkcionirati, nego da samo nabacujemo stvari iz utrke u utrku da vidimo funkcioniraju li. Bolje je imati nešto konkretno što će raditi”, rekao je Nasr.

“Imali smo manja poboljšanja na setupu i ovjesu, ali veća količina vremena će se zaraditi aerodinamikom. Bolid postaje stabilniji, možete kasnije kočiti, brže ući u zavoje, a vaše gume funkcioniraju dulje. Trebamo imati strpljenja za sav posao na ključnim područjima, ali najveći deficit ovog bolida su brzi zavoji.”

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: