Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Ferrari će novi bolid predstaviti krajem siječnja putem interneta Reviewed by Momizat on . Ferrari će predstavljanje svog bolida za 2015. obaviti putem interneta krajem siječnja. Novi šef momčadi Maurizio Arrivabene je ranije ovog tjedna potvrdio da j Ferrari će predstavljanje svog bolida za 2015. obaviti putem interneta krajem siječnja. Novi šef momčadi Maurizio Arrivabene je ranije ovog tjedna potvrdio da j Rating: 0

Ferrari će novi bolid predstaviti krajem siječnja putem interneta

Advertisement

Ferrari će predstavljanje svog bolida za 2015. obaviti putem interneta krajem siječnja. Novi šef momčadi Maurizio Arrivabene je ranije ovog tjedna potvrdio da je novi projekt, kodnog naziva 666, prošao sve obavezne FIA-ine crash testove.

scuderia-f1

Novi bolid će debitirati na prvom službenom zimskom testu u Jerezu 1. veljače 2015., a Arrivabene je za talijanski Omnicorse rekao:

“Bit će prikazan na webu krajem siječnja. Datum još nije određen. Razlog je jednostavan: inženjeri su mi rekli da za pripremu prezentacije kao u prošlim godinama treba tri dana. To je previše jer se nalazimo u fazi u kojoj tražim maksimalnu posvećenost razvoju bolida.”

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: