Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Ferrari najavio datum predstavljanja bolida za 2019. Reviewed by Momizat on . Tri dana prije početka predsezonskog testa, točnije 15. veljače 2019., Ferrari će predstaviti svoj bolid za iduću sezonu, kako su objavili u momčadi iz Maranell Tri dana prije početka predsezonskog testa, točnije 15. veljače 2019., Ferrari će predstaviti svoj bolid za iduću sezonu, kako su objavili u momčadi iz Maranell Rating: 0

Ferrari najavio datum predstavljanja bolida za 2019.

Advertisement

Tri dana prije početka predsezonskog testa, točnije 15. veljače 2019., Ferrari će predstaviti svoj bolid za iduću sezonu, kako su objavili u momčadi iz Maranella.

ferrari-f1

Velika su očekivanja od iduće sezone te se nadaju kako će s novim bolidom i vozačima Sebastianom Vettelom i Charlesom Leclercom prekinuti sušu dugu više od 10 godina. Zadnje naslove prvaka osvojili su 2007. kad je Kimi Raikkonen bio prvak u konkurenciji vozača te 2008. kad su osvojili konstruktorski naslov.

Rad na razvoju novog bolida, zasad poznatog pod projektnim nazivom 670, počeo je prije nekoliko mjeseci. Za 8 tjedana na predstavljanju ćemo doznati što se to spremalo u Maranellu zadnjih mjeseci, a testiranja će nam pokazati hoće li to biti bolid sposoban za pobjede u utrkama i osvajanje prvenstva.

Ovom objavom Ferrari je prva momčad s objavljenim datumom predstavljanja bolida za novu sezonu.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: