Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Ferrarijev ovogodišnji bolid dobio ime Reviewed by Momizat on . Ferrari je otkrio ime ovogodišnjeg bolida koje se ne razlikuje previše od neuspješnog F14 T. Talijanska momčad će u 2015. nastupati sa SF15-T – prva dva slova o Ferrari je otkrio ime ovogodišnjeg bolida koje se ne razlikuje previše od neuspješnog F14 T. Talijanska momčad će u 2015. nastupati sa SF15-T – prva dva slova o Rating: 0

Ferrarijev ovogodišnji bolid dobio ime

Advertisement

Ferrari je otkrio ime ovogodišnjeg bolida koje se ne razlikuje previše od neuspješnog F14 T. Talijanska momčad će u 2015. nastupati sa SF15-T – prva dva slova označavaju Scuderiju Ferrari, broj označava aktualnu godinu, a posljednje slovo ima isto značenje kao i kod prošlogodišnjeg bolida – turbo.

SF15-T

SF15-T će službeno biti predstavljen u petak putem interneta, a debitirat će u nedjelju na stazi Circuito de Jerez gdje će prvi priliku dobiti Sebastian Vettel.

Slavna momčad prošle je sezone završila na četvrtom mjestu u konstruktorskom poretku te nisu uspjeli doći do pobjede, nešto što im se zadnji puta dogodilo davne 1993.

Nakon mnoštva otkaza i dolazaka novih ljudi, među kojima je i četverostruki svjetski prvak Sebastian Vettel, Talijani si ove godine ne smiju dopustiti još jednu slabu sezonu.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: