Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Force India: Mercedes je još jednom napravio dobar posao s pogonskom jedinicom Reviewed by Momizat on . Force Indijin tehnički direktor Andrew Green smatra da je Mercedes još jednom napravio dobar posao sa svojom pogonskom jedinicom. Njemački proizvođač je napravi Force Indijin tehnički direktor Andrew Green smatra da je Mercedes još jednom napravio dobar posao sa svojom pogonskom jedinicom. Njemački proizvođač je napravi Rating: 0

Force India: Mercedes je još jednom napravio dobar posao s pogonskom jedinicom

Advertisement

Force Indijin tehnički direktor Andrew Green smatra da je Mercedes još jednom napravio dobar posao sa svojom pogonskom jedinicom. Njemački proizvođač je napravio najbolji posao u pripremama za V6 eru Formule 1, a bolidi njihove tvorničke momčadi su slavili na 32 od dosad održanih 38 utrka. Force India dobro napreduje s radom na novom bolidu za 2016., a 22. veljače bi trebali prvi puta isprobati novi Mercedesov stroj.

Motor Racing - Formula One World Championship - Monaco Grand Prix - Thursday - Monte Carlo, Monaco

“Bit će zanimljivo vidjeti što je Mercedes donio u paketu. Oni nastavljaju isporučivati dobre rezultate, a ovogodišnji paket izgleda kao dobar korak prema naprijed. Još jednom su za nas napravili izuzetno dobar posao pa se veselimo instaliranju motora u stražnji kraj bolida”, rekao je Green.

Sauberov vozač Marcus Ericsson, čija momčad nastupa s Ferrarijevim pogonskim jedinicama, nedavno je rekao slične stvari vezane za napredak koji je Scuderia napravila za 2016.

Mercedesove motore će ove sezone osim Mercedesa i Force Indije koristiti Williams i Manor, dok su Ferrarijevi klijenti Sauber, Haas i Toro Rosso (specifikacija iz 2015.).

U Renaultu zasad ne daju previše informacija o napretku sa svojim pogonskim sustavom, a osim svoje tvorničke momčadi, Energy F1 V6 Turbo će isporučivati Red Bullu (TAG Heuer), dok je Honda zasad vezana isključivo za McLaren.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: