Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Force India u Brazilu želi osigurati najbolji plasman u svojoj povijesti Reviewed by Momizat on . Momčad Force Indije ove nedjelje na pretposljednjoj utrci sezone želi osigurati peto mjesto u konstruktorskom poretku i najbolji plasman u svojoj povijesti. Šes Momčad Force Indije ove nedjelje na pretposljednjoj utrci sezone želi osigurati peto mjesto u konstruktorskom poretku i najbolji plasman u svojoj povijesti. Šes Rating: 0

Force India u Brazilu želi osigurati najbolji plasman u svojoj povijesti

Advertisement

Momčad Force Indije ove nedjelje na pretposljednjoj utrci sezone želi osigurati peto mjesto u konstruktorskom poretku i najbolji plasman u svojoj povijesti. Šesto mjesto su osvajali 2011., 2013. i 2014., a trenutno se nalaze na jako dobrom putu da otiđu jedan korak dalje.

force-india-2015

Indijska momčad s bazom u Silverstoneu ima 41 bod prednosti u odnosu na Lotus, a nakon VN Brazila će u igri ostati samo još 43 konstruktorska boda.

“Ako osvojimo dobre bodove u Brazilu, možemo potvrditi peto mjesto u prvenstvu i to je prioritet”, rekao je vlasnik ekipe Vijay Mallya. “Uvjeren sam da to možemo napraviti, a oba bolida u bodovima bi bila odličan način za proslavu naše najbolje sezone ikada.”

Ako Lotus ne osvoji bodove u Brazilu, Force Indiji će trebati samo tri boda ovog vikenda. Vozači Sergio Perez i Nico Hulkenberg su optimistični.

“U posljednjih nekoliko utrka smo imali jako dobar niz. Osjećam da vozim najbolje što mogu, a momčad radi fantastičan posao. Ovu sezonu želimo završiti visoko. Imam samopouzdanja uoči utrke”, rekao je Perez.

Njegov timski kolega je 2010. na Autodromo Jose Carlos Pace osvojio svoj jedini pole position u karijeri.

“Osjećam se ugodno na i izvan staze. Mislim da ćemo biti konkurentni pa se nadam da mogu dodati još jedan dobar rezultat na popis”, rekao je Hulkenberg.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: