Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Force India vjeruje u odlične rezultate 2017. godine Reviewed by Momizat on .   Force India je 2014. završila na šestom mjestu konstruktorskog poretka. Unatoč tome što su B-specifikaciju prošlogodišnjeg bolida predstavili sredinom se   Force India je 2014. završila na šestom mjestu konstruktorskog poretka. Unatoč tome što su B-specifikaciju prošlogodišnjeg bolida predstavili sredinom se Rating: 0

Force India vjeruje u odlične rezultate 2017. godine

Advertisement

 

Force India je 2014. završila na šestom mjestu konstruktorskog poretka. Unatoč tome što su B-specifikaciju prošlogodišnjeg bolida predstavili sredinom sezone, 2015. su se pomaknuli za jedno mjesto te se mogu pohvaliti najboljom sezonom u svojoj povijesti.

force-india-2015

Zamjenik šefa Bob Fernley priznaje da je momčad prošle godine morala sustizati konkurente, ali zahvaljujući novim pravilima koja na snagu stupaju 2017., vjeruje da indijska momčad može otići još jedan korak dalje.

“S novim pravilima za 2017. imamo jako dobru priliku. Budući da je naša aerodinamika već sada uz bok top momčadima, zašto ne bi mogli konstruirati još bolji bolid za 2017. i onda napraviti taj sljedeći korak? B-specifikacija nam je dala mogućnost da pokažemo kako smo se sposobni voziti na toj strani grida. Sljedeće godine će svi imati prazan list papira pa nećemo nikoga morati sustizati. Zapravo ćemo svi biti na istoj razini.”

Što se tiče 2016., momčad želi učvrstiti svoje peto mjesto iz prošle sezone.

“Radi se o konsolidiranju za 2016. i osiguravanju najbolje platforme kako bi mogli proizvesti konkurentan bolid za 2017.”, rekao je Fernley.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: