Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Formula 1 prestaje s angažiranjem djevojaka na gridu Reviewed by Momizat on . Formula 1 će za 2018. sezonu prestati angažirati djevojke koje su se nalazile na gridu prije same utrke. Formula 1 smatra kako za vrijeme kada su momčadi i voza Formula 1 će za 2018. sezonu prestati angažirati djevojke koje su se nalazile na gridu prije same utrke. Formula 1 smatra kako za vrijeme kada su momčadi i voza Rating: 0

Formula 1 prestaje s angažiranjem djevojaka na gridu

Advertisement

Formula 1 će za 2018. sezonu prestati angažirati djevojke koje su se nalazile na gridu prije same utrke.

grid-djevojke

Formula 1 smatra kako za vrijeme kada su momčadi i vozači na gridu prije utrke, gosti i razni izvođači mogu pridonijeti glamuru i spektakularnosti utrke, omogućujući promotorima i partnerima da prikažu svoje zemlje i proizvode.

“Tijekom prošle godine razmatrali smo nekoliko područja u kojima je potrebna promjena kako bi bili u skladu s našom vizijom za ovaj sjajan sport,” rekao je Sean Bratches, direktor marketinga Formule 1.

“Iako je praksa zapošljavanja djevojaka na gridu ukorijenjena desetljećima u Formuli 1, mi smatramo kako ovaj običaj ne odgovara našim vrijednostima i očigledna je suprotnost modernim društvenim normama. Nismo mišljenja kako je to primjereno ili relevantno za Formulu 1 i njihove fanove, stare i nove, širom svijeta”.

Nova sezona Formule 1 počinje 25. ožujka u Australiji na legendarnoj stazi u Melbourneu.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: