Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Formula 1 uvodi djecu na grid Reviewed by Momizat on . Formula 1 je predstavila “grid djecu” koja će zamijeniti dosadašnje djevojke koje su se nalazile na samoj stazi prije početka utrke. Iz F1 ovu odluku objašnjava Formula 1 je predstavila “grid djecu” koja će zamijeniti dosadašnje djevojke koje su se nalazile na samoj stazi prije početka utrke. Iz F1 ovu odluku objašnjava Rating: 0

Formula 1 uvodi djecu na grid

Advertisement

Formula 1 je predstavila “grid djecu” koja će zamijeniti dosadašnje djevojke koje su se nalazile na samoj stazi prije početka utrke.

f1-grid-kids

Iz F1 ovu odluku objašnjavaju kako će na ovaj način ceremoniju prije same utrke učiniti još relevantnijom i zanimljivijom za navijače, a pogotovo one najmlađe. Dogovoreno je kako će djeca biti odabirana od strane svojih klubova prema zaslugama te će to biti oni koji se već natječu u kartingu ili nekim mlađim kategorijama.

Prošlotjedna odluka o ukidanju “grid djevojaka” koje su prije utrke držale brojeve vozača, dovela je Formulu 1 na brojne naslovne stranice novina i podijeljenost kod navijača.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: