Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Grosjean: Kontinuitet je najvažniji Reviewed by Momizat on . Francuski vozač Romain Grosjean ulazi u svoju četvrtu sezonu s Lotusovom momčadi. Ekipa iz Enstonea želi što prije zaboraviti iznimno tešku 2014., a prvi korak Francuski vozač Romain Grosjean ulazi u svoju četvrtu sezonu s Lotusovom momčadi. Ekipa iz Enstonea želi što prije zaboraviti iznimno tešku 2014., a prvi korak Rating: 0

Grosjean: Kontinuitet je najvažniji

Advertisement

Francuski vozač Romain Grosjean ulazi u svoju četvrtu sezonu s Lotusovom momčadi. Ekipa iz Enstonea želi što prije zaboraviti iznimno tešku 2014., a prvi korak već je učinjen jer će novi E23 Hybrid sada koristiti Mercedesove pogonske jedinice.

lotus

To je zapravo jedina veća promjena u Lotusu uoči nove sezone; zadržana je vozačka postava koju čine Grosjean i Pastor Maldonado, Nick Chester je ostao tehnički direktor, a ulogu šefa momčadi i dalje ima Gerard Lopez.

“Kontinuitet je ključna stvar u Formuli 1. Ovo je moja četvrta godina u momčadi i Enstone poznajem veoma dobro. Znam sve inženjere, mehaničare i ljude koje ovdje rade, a kada svi znaju što treba raditi, lakše je krenuti prema naprijed”, rekao je Grosjean.

“U Enstoneu smo jako motivirani. Ponekada sam frustriran jer stvari ne idu po planu iako dajem sve od sebe, ali znamo jedni druge, znamo koji su ciljevi i znamo što možemo postići.”

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: