Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Grosjean: Verstappen je naučio važnu lekciju Reviewed by Momizat on . Trkaći vikend u Monaku nije počeo dobro za Romaina Grosjeana. Još u srijedu je znao da će dobiti kaznu od pet mjesta na gridu zbog promjene mjenjača na njegovom Trkaći vikend u Monaku nije počeo dobro za Romaina Grosjeana. Još u srijedu je znao da će dobiti kaznu od pet mjesta na gridu zbog promjene mjenjača na njegovom Rating: 0

Grosjean: Verstappen je naučio važnu lekciju

Advertisement

Trkaći vikend u Monaku nije počeo dobro za Romaina Grosjeana. Još u srijedu je znao da će dobiti kaznu od pet mjesta na gridu zbog promjene mjenjača na njegovom E23, a u nedjelju mu je nastup i moguće osvajanja bodova pokvario Max Verstappen. 17-godišnji Nizozemac je bio brži te je Francuza pokušao prestići na kočenju za St. Devote.

lotus-monaco

 

Toro Rossov vozač je tada udario u Lotusov stražnji kraj te završio u ogradi. Grosjean je nastavio, ali je završio na 12. mjestu.

“Nisam vidio puno toga s Verstappenom, samo njegov bolid koji zrakom leti pored mene! Pretjecanje u Monaku je teško i mislim da je danas to naučio i skupio još malo iskustva. Dobro je da je s njim sve u redu jer je bilo opasno za obojicu, a nas je to koštalo teško zarađenog boda.”

“Do tog trenutka moja utrka je išla prilično dobro ako uzmete u obzir odakle smo startali. Bolid se činio u redu i strategija je dobro funkcionirala. Nakon nesreće sam se okrenuo, sva četiri kotača su bila tu, pogledao sam retrovizore da vidim je li stražnje krilo još na svom mjestu, a onda sam nastavio sa svojom utrkom.”

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: