Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Haas F1 bi mogao biti Ferrarijeva B ekipa Reviewed by Momizat on . Loš start u sezonu donio je velike promjene u Maranellu, a sve je kulminiralo nakon VN Bahreina kada je s mjesta šefa momčadi smijenjen Stefano Domenicali. Na n Loš start u sezonu donio je velike promjene u Maranellu, a sve je kulminiralo nakon VN Bahreina kada je s mjesta šefa momčadi smijenjen Stefano Domenicali. Na n Rating: 0

Haas F1 bi mogao biti Ferrarijeva B ekipa

Advertisement

Loš start u sezonu donio je velike promjene u Maranellu, a sve je kulminiralo nakon VN Bahreina kada je s mjesta šefa momčadi smijenjen Stefano Domenicali.

SPA FRANCORCHAMPS (BELGIO) 24/08/2014  © FOTO STUDIO COLOMBO X FERRARI

Na njegovo mjesto je došao Marco Mattiacci, koji tada nije imao iskustva u F1, no većina priznaje da se pomaci na bolje vide na svim područjima. Evo što on planira za budućnost tima:

“Investirat ćemo u novu infrastrukturu i ljudstvo kako bi stvorili bolju i moderniju organizaciju, ali koja će staviti naglasak na individualni rad i ekipu”, izjavio je.

La Gazzetta dello Sport tvrdi da će jedna od novih strategija biti i B tim, nešto kao Toro Rosso i Red Bull. Haas F1 je očigledni kandidat za to mjesto, no Ferrari ne bi kupovao tim, već bi to bila partnerska ekipa. Mattiacci je ovaj tjedan otvorio temu vezanu za broj motora i rad na njima tijekom sezone, što su fanovi dočekali s oduševljenjem.

Ferrari prvo mora poboljšati sebe, razvoj bolida i performanse svoje grupe kako bi se vratili na pobjedničke staze.To mora biti nešto inovativno i naprednije od drugih. Glas Ferrarija, jednog od glavnih F1 timova, se uvijek slušao. Moramo zajedno raditi na stvarima koje su bitne za budućnost Formule 1.

Izvor: www.gp1.hr

Komentari korisnika: