Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Hamilton najbrži na četvrtom danu predsezonskog testiranja! Reviewed by Momizat on . U Barceloni najbrži krug je odvozio Lewis Hamilton u Merdecesu, drugi najbrži Stoffel Vandoorne u McLarenu, a treći je Sebastian Vettel u Ferrariju. Na današnje U Barceloni najbrži krug je odvozio Lewis Hamilton u Merdecesu, drugi najbrži Stoffel Vandoorne u McLarenu, a treći je Sebastian Vettel u Ferrariju. Na današnje Rating: 0

Hamilton najbrži na četvrtom danu predsezonskog testiranja!

Advertisement

U Barceloni najbrži krug je odvozio Lewis Hamilton u Merdecesu, drugi najbrži Stoffel Vandoorne u McLarenu, a treći je Sebastian Vettel u Ferrariju.

hamilton2018

Na današnjeg testiranju nije bilo snijega, ali je na stazi bila magla i mokra staza. Marcus Ericsson, Vettel i Sergej Sirotkin su među prvima bili na stazi sa full wet gumama koje su imali i ostali vozači koji su izašli na stazu poslije njih. Već nakon 20 minuta testiranja, Vandoorne u McLarenu postavlja prvo vrijeme, ubrzo nakon njega Ericsson isto postavlja vrijeme.

U 10 sati pojavila se prva crvena zastava danas zbog Ericssona koji je završio u šljunku. Poslije zelene zastava sve je više vozača izlazilo na stazu, a među njima je bio i Sebastian Vettel u Ferrariju koji je prvi izašao na stazu sa intermediate gumama. Ubrzo su Nico Hulkenberg, Valtteri Bottas, Vettel, Pierre Gasly i Kevin Magnussen postavili vrijeme, ali je i Finac bio najbrži. Na kratko su Gasly i Hulkenberg bili najbrži, ali ih je Bottas prestigao, a uvjeti na stazi su bili sve bolji.

Ni danas nije bilo pauze za ručak u 13 sati, ali nikoga nije bilo na stazi par minuta nakon čega je Vettel izašao i poboljšao svoje vrijeme stigavši na drugo mjesto, a Vandoorne je postigao novo najbrže vrijeme.

Prvi put je Hamilton izašao na stazu sa medium komponentama i odvozio najbrži krug, a kasnije je postigao i rekord staze na ovom testiranje sa vremenom od 1.19.333.

Dva sata prije kraja opet se pojavila crvena zastava zbog Maxa Verstappena koji je završio u šljunku što je Red Bull zabrinulo jer ionako nisu odvozili dovoljno krugova na testiranju.

Vettel je pokušavao poboljšati svoje vrijeme i biti najbrži na stazi, ali se Hamiltonu samo više približio, a Britanac je potvrdio svoje prvo mjesto ponovnim izlaskom na stazu dvije minute prije kraja današnjeg testiranja.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: