Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Hamilton nastupa u Brazilu unatoč povišenoj temperaturi Reviewed by Momizat on . Lewis Hamilton je zbog zdravstvenog stanja i povišene tjelesne temperature propustio raniji let za Brazil, a u medijima se proširila informacija da je upitan nj Lewis Hamilton je zbog zdravstvenog stanja i povišene tjelesne temperature propustio raniji let za Brazil, a u medijima se proširila informacija da je upitan nj Rating: 0

Hamilton nastupa u Brazilu unatoč povišenoj temperaturi

Advertisement

Lewis Hamilton je zbog zdravstvenog stanja i povišene tjelesne temperature propustio raniji let za Brazil, a u medijima se proširila informacija da je upitan njegov nastup u nedjeljnoj utrci. Međutim, Mercedes je opovrgnuo glasine i napomenuo da je riječ o liječničkom savjetu koji vrijedi za jedan dan.

lewis-hamilton2015

”Riječ je o nesporazumu”, kazao je Mercedesov glasnogovornik za motorsport.com. ”On (op.a. Hamilton) dolazi jedan dan kasnije jer su mu doktori savjetovali da otkaže jučerašnji let, pošto se nije osjećao dobro.”

”Morali smo otkazati današnju press konferenciju, no on će sutra biti s nama. To je sve.”

Mercedes, kao i mnoge druge momčadi, ima niz medijskih i sponzorskih obaveza nekoliko dana prije same utrke, pa je njemačka momčad morala žurno i smireno riješiti novonastalu situaciju koja lako može eskalirati u bespotrebnu senzaciju.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: