Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Hamilton: Ne znam što će biti za šest mjeseci Reviewed by Momizat on . Trostruki svjetski prvak Lewis Hamilton na novinarskoj konferenciji je rekao kako nije siguran što će biti na kraju ove sezone i time nagovijestio da bi mogao s Trostruki svjetski prvak Lewis Hamilton na novinarskoj konferenciji je rekao kako nije siguran što će biti na kraju ove sezone i time nagovijestio da bi mogao s Rating: 0

Hamilton: Ne znam što će biti za šest mjeseci

Advertisement

Trostruki svjetski prvak Lewis Hamilton na novinarskoj konferenciji je rekao kako nije siguran što će biti na kraju ove sezone i time nagovijestio da bi mogao slijediti korake svog bivšeg momčadskog kolege, Nice Rosberga.

451765744 / Motor Racing - British Grand Prix

“Dobar je osjećaj kada ispuniš svoj cilj vjerujući u sebe. Ne znam zašto vozim kako vozim, samo sam zahvalan što imam tu mogućnost. Sretan sam u svom bolidu, ali sam još sretniji kada sam sa svojom obitelji,” rekao je Hamilton.

Na pitanje da li bi otišao iz Formule 1 nakon što osvoji još jedan naslov, kao što je to nenadano učinio Rosberg, unatoč tome što je još imao jednu godinu ugovara, Hamilton je odgovorio:

“Volim se utrkivati i moglo bi se reći da se to neće desiti ali ne znam u kakvom ću stanju uma biti na kraju sezone. Ako osvojim još jedno prvenstvo, to neće biti razlog da objesim rukavice, želim što više pobjeđivati. Trenutno sam fokusiran na osvajanje četvrtog naslova prvaka.”

“Sada vozim bolje nego ikad prije. To sam rekao i prije, ali možda s manje samopouzdanja, sada znam da dajem najbolje od sebe i želim ostati ovdje.”

Hamilton ima još godinu i pol godinu ugovora s Mercedesom, a trenutno se nalazi samo bod iza vodećeg Sebastiana Vettela u ukupnom poretku vozača.

Postoje i glasine gdje se Britanac povezuje s Ferrarijem, ali on i na te glasine odgovara kako ne zna što će mu život donijeti.

“Još uvijek uživam u natjecanju za Mercedes. Svaki puta kada vidim svoju publiku kako navija za mene, to me podiže i mislim da nitko nema takve fanove kao ja niti se to može vidjeti bilo gdje u svijetu,” dodao je Hamilton.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: