Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Hamilton: Razmišljam samo o pobjedi Reviewed by Momizat on . Vodeći čovjek prvenstva, Mercedesov vozač Lewis Hamilton, razmišlja samo o pobjedi iako je pole position na VN Brazila uzeo konkurent za naslov i momčadski kole Vodeći čovjek prvenstva, Mercedesov vozač Lewis Hamilton, razmišlja samo o pobjedi iako je pole position na VN Brazila uzeo konkurent za naslov i momčadski kole Rating: 0

Hamilton: Razmišljam samo o pobjedi

Advertisement

Vodeći čovjek prvenstva, Mercedesov vozač Lewis Hamilton, razmišlja samo o pobjedi iako je pole position na VN Brazila uzeo konkurent za naslov i momčadski kolega Nico Rosberg.

lewis-rosberg

“Nico je odvozio odličan krug a ja sam izgubio malo vremena u zavoju broj 10 i možda malo u prvom zavoju. Ali bilo je odlično, u kvalifikacijama bi zaostatak uvijek trebao biti ovako mali. Bilo je stvarno uzbudljivo i nadam se da je dosta ljudi uživalo u tome.”

U zadnjoj utrci u Austinu Hamilton je u utrci prestigao Nicu Rosberga a to želi ponoviti i u Brazilu.

“Naravno da je pole position najbolje mjesto za startati ali utrka je dugačka. Trebalo bi biti dosta zanimljivo sa svim ulascima u boks i vremenom. Želim pobijediti kao i svatko drugi i sutra ću dati sve od sebe.”

“Dionica do prvog i drugog zavoja je kratka. Utrka je duga – 71 krug ovdje – trebala bi biti dva ili tri ulaska u boks i mnoštvo događanja u utrci.”

Iako ima 24 boda prednosti u poretku vozača, Hamiltonov cilj i dalje je pobjeda.

“Cilj je uvijek pobijediti tako da razmišljam samo o tome. Želim da momčad dođe do još jednog dvostrukog trijumfa a za to ćemo se morati boriti jer Williams je vrlo blizu pa ćemo imati veliku borbu sutra”, zaključio je Lewis Hamilton.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: