Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Hamilton se ispričao Verstappenu nakon Bahreina Reviewed by Momizat on . Lewis Hamilton je odlučio razgovorom podvući liniju i prijeći preko incidenta koji se dogodio na VN Bahreina nakon kontakta s Maxom Verstappenom. U sobi prije s Lewis Hamilton je odlučio razgovorom podvući liniju i prijeći preko incidenta koji se dogodio na VN Bahreina nakon kontakta s Maxom Verstappenom. U sobi prije s Rating: 0

Hamilton se ispričao Verstappenu nakon Bahreina

Advertisement

Lewis Hamilton je odlučio razgovorom podvući liniju i prijeći preko incidenta koji se dogodio na VN Bahreina nakon kontakta s Maxom Verstappenom.

lewis-verstapen

U sobi prije samog izlaska na podij, Hamiltona je uhvatio mikrofon kako Verstappena naziva “šupkom” dok je gledao ponovljenu snimku zajedno s momčadskim kolegom.

Kako bi smirio strasti, Hamilton je razgovarao s Verstappenom u Kini kada su se sudarili prilikom davanja autograma svojim navijačima. Britanac je naglasio kako je kao stariji vozač imao obvezu inicirati razgovor.

“Inače razgovor obavljam na stazi,” rekao je Hamilton.

“Nakon ovog incidenta to nije slučaj.”

“Upravo sam sada vidio Maxa i rekao sam mu da je uvijek važno pokazati poštovanje bez obzira jesam li stariji vozač. Još više je važno da sam ja taj stariji vozač. Osjećao sam da ja moramo otići do njega.”

“Prilikom potpisivanja sam došao do njega, pružio mu ruku i rekao: “Žao mi je zbog zadnje utrke, bez obzira na to da li sam ja ili ti kriv. To sada nema više veze, to je prošlost.”

“Nadam se da ostaje poštovanje između nas jer je ono veoma važno između nas vozača.”

Na pitanje koji je bio odgovor Nizozemca, Hamilton je odgovorio:

“Stvarno ne znam, bila je poprilična buka, ali shvatio me je.”

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: