Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Hamilton: Za razliku od Alonsa i Vettela, ja ne tražim status prvog vozača Reviewed by Momizat on . Aktualni svjetski prvak Lewis Hamilton s Mercedesovim čelnicima još uvijek pregovara oko produljenja svog ugovora, a za Sky Sports News HQ je dao zanimljivu izj Aktualni svjetski prvak Lewis Hamilton s Mercedesovim čelnicima još uvijek pregovara oko produljenja svog ugovora, a za Sky Sports News HQ je dao zanimljivu izj Rating: 0

Hamilton: Za razliku od Alonsa i Vettela, ja ne tražim status prvog vozača

Advertisement

Aktualni svjetski prvak Lewis Hamilton s Mercedesovim čelnicima još uvijek pregovara oko produljenja svog ugovora, a za Sky Sports News HQ je dao zanimljivu izjavu.

hamilton-vettel-rosberg

Dvostruki svjetski prvak tvrdi da, za razliku od Fernanda Alonsa i Sebastiana Vettela, nije tražio status prvog vozača u momčadi i da to nikada ne bi napravio.

“Nikada, ali nikada nisam tražio status prvoga vozača. Sebastian će to imati. Fernando to uvijek traži. Ja nikada, nikada to nisam tražio. Želim pobijediti kolegu u najboljem izdanju i onda ću znati kako stojim. Nikada se nije radilo o tome da želim nekome vezati ruke iza leđa pa ga pobijediti i biti sretan. Znam da bi dosta ljudi ovdje bilo sretno s tim, ali ne i ja”, rekao je Hamilton.

Šef momčadi Toto Wolff također odbacuje tvrdnje da je njegov vozač htio povlašteni status:

To nije slučaj – on to ne bi tražio jer to nije ono što mi radimo. Mislim da cijeni način na koji vodimo tim i što oba vozača tretiramo jednako.

“Radi se o detaljima. Raspravljali smo i pregovarali dugo vremena. Prije par mjeseci smo riješili glavne stvari ugovora, a sada se radi o sitnicama među odvjetnicima. To je normalan proces.”

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: