Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Hill: Lewis je u naletu, bit će ga teško pobijediti Reviewed by Momizat on . Lewis Hamilton pobijedio je prošli vikend na VN Španjolske te je tako postigao svoj rekord u pobjedama u nizu koji sada iznosi četiri.   Svjetski prvak iz Lewis Hamilton pobijedio je prošli vikend na VN Španjolske te je tako postigao svoj rekord u pobjedama u nizu koji sada iznosi četiri.   Svjetski prvak iz Rating: 0

Hill: Lewis je u naletu, bit će ga teško pobijediti

Advertisement

Lewis Hamilton pobijedio je prošli vikend na VN Španjolske te je tako postigao svoj rekord u pobjedama u nizu koji sada iznosi četiri.

lewis-hamilton-2014

 

Svjetski prvak iz 1996., Damon Hill, tvrdi kako je Lewis trenutno u izvanrednoj formi te kako vrijeme bude prolazilo će ga biti sve teže pobijediti.

“Do ove je sezone izgledalo kao da Lewisov fokus može olabaviti svakog trenutka. No, on sada izgleda kao netko tko je potpuno koncentriran na ono što radi. Mislim da trenutno krstari stazom, čini mi se kao da može ubaciti u još višu brzinu. U dogledno vrijeme će biti gotovo nepobjediv.”

Nakon odustajanja na startu sezone, Hamilton je dominantno pobijedio na VN Malezije, te je na sličan način slavio i u Kini, dok je u Bahreinu i Španjolskoj morao žestoko braniti poziciju od timskog kolege Rosberga ne bi li zadržao prvo mjesto.

“Nico je imao dvije prilike da pobjedi Lewisa – U Bahreinu i Španjolskoj, ali je propustio obje, što bi već sada moglo biti previše da se oporavi.”

Izvor: www.gp1.hr

Komentari korisnika: