Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Honda i Acura pripremaju napad na Pikes Peak Reviewed by Momizat on . Acura i Honda su najavile kako će na ovogodišnjoj brdskoj utrci Pikes Peak nastupiti nizom modela u čak sedam kategorija.    Honda će tako dovesti Fit (Jaz Acura i Honda su najavile kako će na ovogodišnjoj brdskoj utrci Pikes Peak nastupiti nizom modela u čak sedam kategorija.    Honda će tako dovesti Fit (Jaz Rating: 0

Honda i Acura pripremaju napad na Pikes Peak

Advertisement

Acura i Honda su najavile kako će na ovogodišnjoj brdskoj utrci Pikes Peak nastupiti nizom modela u čak sedam kategorija. 

honda-nsx

 

Honda će tako dovesti Fit (Jazz) EV u klasi električnih vozila i Fit B-spec trkaći automobil u Exhibition klasi. S3700 natjecat će se u TimeAttack klasi, a Acura NSX konkurirat će u Open klasi. Bit će tu još i CBR600RR motocikl te TRX450 u 450 ATV klasi. Također, Romain Dumas nastupit će u Unlimited klasi s Norma modelom pogonjenim Hondinim motorom.

“Pikes Peak jedinstvena je prilika da pokažemo Hondinu raznovrsnu postavu modela i potaknemo fanove diljem svijeta prema zajedničkom naporu da učvrstimo Hondinu poziciju u svijetu utrka na svim nivoima” rekao je Art St. Cyr, predsjednik Hondinog odjela za razvoj vozila visokih performansi.

Izvor: www.autoclick.hr

Komentari korisnika: