Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Honda nije spremna ‘odvrnuti’ motor za kvalifikacije Reviewed by Momizat on . Yusuke Hasegawa kaže kako Honda još uvijek nije spremna donijeti motor koji će moći ‘odvrnuti’ do kraja u kvalifikacijama, ali dodaje kako njegova tvrtka marlji Yusuke Hasegawa kaže kako Honda još uvijek nije spremna donijeti motor koji će moći ‘odvrnuti’ do kraja u kvalifikacijama, ali dodaje kako njegova tvrtka marlji Rating: 0

Honda nije spremna ‘odvrnuti’ motor za kvalifikacije

Advertisement

Yusuke Hasegawa kaže kako Honda još uvijek nije spremna donijeti motor koji će moći ‘odvrnuti’ do kraja u kvalifikacijama, ali dodaje kako njegova tvrtka marljivo radi da osigura McLarenu brzinu prije kraja godine.

mclaren-honda

Iako je McLaren Honda napravila značajniji korak naprijed u odnosu na prošlu godinu, Fernando Alonso i Jenson Button još uvijek nemaju motor koji može voziti puno snagom tijekom jednog kvalifikacijskog kruga za razliku od Mercedesa, Ferrarija i Renaulta.

To je bilo vidljivo tijekom posljednjih kvalifikacija za VN Europe gdje niti jedan vozač nije mogao doći do treće kvalifikacijske runde iako su ulazili u top 10 tijekom slobodnih treninga. Hasegawa navodi kako je povećanje snage u kvalifikacijama glavni cilj, ali još uvijek nisu spremni za to.

“Pošteno je reći da trebamo još snage, posebno u kvalifikacijama, i u Japanu razvijamo cijelo vrijeme., Moramo još malo sačekati s uvođenjem nove specifikacije. Mislim da se još uvijek mučimo sa sustizanjem Mercedesovog motora. Ne mogu reći na kojoj utrci ćemo donijeti specifikaciju, ali naporno radimo,” rekao je Hasegawa.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: