Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Honda svoje motore za sada neće isporučivati drugim momčadima Reviewed by Momizat on . Bez obzira na glasine koje su se posljednjih dana širile po medijima, iz McLarena i Honde su potvrdili da japanska kompanija svoje pogonske jedinice za sada neć Bez obzira na glasine koje su se posljednjih dana širile po medijima, iz McLarena i Honde su potvrdili da japanska kompanija svoje pogonske jedinice za sada neć Rating: 0

Honda svoje motore za sada neće isporučivati drugim momčadima

Advertisement

Bez obzira na glasine koje su se posljednjih dana širile po medijima, iz McLarena i Honde su potvrdili da japanska kompanija svoje pogonske jedinice za sada neće isporučivati drugim momčadima.

arai

Iz Manora, koji trenutno koristi Ferrarijeve pogonske jedinice iz 2014., prošlog tjedna su potvrdili da imaju otvorene opcije za 2016., ali Hondin šef Yasuhisa Arai odgovara da sljedeće godine od toga neće biti ništa.

“Ideja je dobra, ali nemamo takav plan. Koncentriram se na McLaren Hondu, jednu momčad – to je to.”

McLarenov trkaći direktor Eric Boullier je potvrdio njegove riječi:

“Slažem se s Araijem. Mislim da ovaj projekt nije dovoljno zreo kako bi svojim motorima opskrbljivali drugu momčad. Puno se posla može napraviti na dinamometrima prije nego što budemo mogli pomisliti na širenje projekta na drugu momčad.”

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: