Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Honda: U 2015. ciljamo na Ferrari i Williams Reviewed by Momizat on . Optimizam i dalje vlada u ekipi McLaren Honde. Nakon velikih problema s pouzdanošću i nekonkurentnom pogonskom jedinicom, britanska momčad je na prošloj utrci o Optimizam i dalje vlada u ekipi McLaren Honde. Nakon velikih problema s pouzdanošću i nekonkurentnom pogonskom jedinicom, britanska momčad je na prošloj utrci o Rating: 0

Honda: U 2015. ciljamo na Ferrari i Williams

Advertisement

Optimizam i dalje vlada u ekipi McLaren Honde. Nakon velikih problema s pouzdanošću i nekonkurentnom pogonskom jedinicom, britanska momčad je na prošloj utrci osvojila svoje prve bodove u 2015., ali na tablici konstruktora se i dalje nalaze na devetom mjestu.

Arai-McLaren-Honda

Staza u Montrealu im neće odgovarati ovog tjedna na VN Kanade, ali McLaren naporno radi na poboljšanjima, poput Honde koja je potrošila dva tokena za nadogradnje na svojoj pogonskoj jedinici.

Speedweek navodi da su Japanci napravili određene promjene na motoru i turbopunjaču, a Hondin šef Yasuhisa Arai je rekao:

“Na zimskim testiranjima su se pojavili mnogi neočekivani problemi pa smo izgubili puno vremena jer nismo vozili. Ali sada imamo motor koji je toliko poboljšan da skoro možemo govoriti o novoj pogonskoj jedinici. Vjerujemo da ćemo često biti u bodovima.”

“Svi i dalje misle na staru McLaren Hondu koja je pobijedila na 15 od 16 utrka 1988., a to stavlja veliki pritisak na nas. Usprkos tome, mi i dalje gledamo na Ferrari i Williams u 2015., a srednjoročni cilj mora biti sustizanje Mercedesa.”

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: