Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Horner: Red Bull može uhvatiti Ferrari Reviewed by Momizat on . Christian Horner kaže kako ga je brzina Red Bulla na otvorenju sezone ohrabrila te sada smatra kako njegova momčad može sustići Ferrari kasnije ove godine. Šef Christian Horner kaže kako ga je brzina Red Bulla na otvorenju sezone ohrabrila te sada smatra kako njegova momčad može sustići Ferrari kasnije ove godine. Šef Rating: 0

Horner: Red Bull može uhvatiti Ferrari

Advertisement

Christian Horner kaže kako ga je brzina Red Bulla na otvorenju sezone ohrabrila te sada smatra kako njegova momčad može sustići Ferrari kasnije ove godine.

Christian-Horner_RB

Šef momčadi bio je zadovoljan brzinom koju je Daniel Ricciardo pokazao u Melbourneu te je utrku za VN Australije završio s 15 sekundi zaostatka za trećeplasiranim Sebastianom Vettelom. Nedavno su potvrđene i veće nadogradnje na Renaultovoj pogonskoj jedinici koje se očekuju sredinom sezone pa Horner vjeruje kako se zaostatak može i dalje smanjivati.

“Kao prvo, Melbourne nam je pokazao da ne trebate puno da privučete pažnju. Nešto poput mješavine gume koje su se mijenjale kao element strategije i zbog toga smo imali bolju utrku.”

“Naš plan je napredovati kroz godinu. Ferrari nije tako daleko. Ako nastavimo raditi i pritiskati, moguće je da im malo uzvratimo u drugom dijelu sezone,” rekao je Horner.

Daniel Ricciardo i Daniil Kvjat su nedavno izjavili kako će staza u Bahreinu puno bolje odgovarati Red Bullu, a s njima se slaže i Horner.

“U Bahreinu je malo veći naglasak na snagu nego što je to u Melbourneu. To nama ne ide u korist, ali uvijek smo bili konkurentni u ostalim dijelovima staze u Bahreinu. Nadam se da ovu brzinu možemo prenijeti u iduću utrku,” dodao je Horner.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: