Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Horner: Red Bull se nema zašto bojati Ferrarija Reviewed by Momizat on . Red Bull se ne boji Ferrarija i svoje vidike usmjerava na borbu za pobjede s Mercedesom, tvrdnja je to šefa momčadi, Christiana Hornera. Prije dvije utrke, Red Red Bull se ne boji Ferrarija i svoje vidike usmjerava na borbu za pobjede s Mercedesom, tvrdnja je to šefa momčadi, Christiana Hornera. Prije dvije utrke, Red Rating: 0

Horner: Red Bull se nema zašto bojati Ferrarija

Advertisement

Red Bull se ne boji Ferrarija i svoje vidike usmjerava na borbu za pobjede s Mercedesom, tvrdnja je to šefa momčadi, Christiana Hornera.

Christian-Horner_RB

Prije dvije utrke, Red Bullov zaostatak za Ferrarijem u konstruktorskom poretku bio je 37 bodova, ali odličnim vožnjama u Austriji i Velikoj Britaniji, zaostatak je sada samo šest bodova.

Horner time vjeruje da je bolji plasman od Ferrarija u poretku realističan cilj te tvrdi kako je paket austrijske momčadi sada drugi najbolji na gridu.

“Nigdje,” odgovorio je Horner na pitanje gdje zaostaju u usporedbi s Ferrarijem. “Mislim da se ničega ne trebamo bojati. Imamo jako dobar bolid, dobre vozače, motor se poboljšava. Osvojili smo 15 bodova više (18 nakon Rosbergove kazne) od njih na Silverstoneu i 13 više u Austriji.”

Horner očekuje veliku borbu između dvije momčadi sada kada su im prošle najslabije staze.

“Prošle su neke jake staze poput Montreala, Bakua i Austrije i dolaze staze gdje će se pokazati naše prednosti. Bit će to tijesna borba s Ferrarijem do kraja godine. Imamo područja gdje još možemo pronaći performansi, ali zapravo smo sada u utrci s Mercedesom na nekim stazama, a to je odlično za vidjeti,” dodao je Horner.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: