Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Hulkenberg: Kucam na Ferrarijeva vrata Reviewed by Momizat on . Force Indijin vozač Nico Hulkenberg smatra da je još uvijek u igri za mjesto u Ferrariju sljedeće godine. Talijanski Corriere dello Sport je prošlog tjedna obja Force Indijin vozač Nico Hulkenberg smatra da je još uvijek u igri za mjesto u Ferrariju sljedeće godine. Talijanski Corriere dello Sport je prošlog tjedna obja Rating: 0

Hulkenberg: Kucam na Ferrarijeva vrata

Advertisement

Force Indijin vozač Nico Hulkenberg smatra da je još uvijek u igri za mjesto u Ferrariju sljedeće godine. Talijanski Corriere dello Sport je prošlog tjedna objavio da je ekipa iz Maranella već potpisala s Williamsovim Valtterijem Bottasom, ali La Gazzetta dello Sport tvrdi da britanska momčad zapravo traži velikih 18.5 milijuna eura za poništavanje opcije koju ekipa iz Grovea ima sa svojim vozačem.

nico-hulkenberg

“Koliko ja znam, Valtteri nema ugovor s Ferrarijem”, rekao je insider Oskari Saari za finski MTV3. “Iako bi do toga moglo doći, talijanski izvještaji su u najmanju ruku bili preuranjeni. Možda postoje pregovori iza scene, ali i s drugim vozačima.”

Ferrari i Williams nisu htjeli komentirati medijske navode, baš kao i Sauberova šefica Monisha Kaltenborn kada se pročulo da bi njen vozač Felipe Nasr mogao popuniti prazno mjesto u Williamsu. Jedan od Bottasovih menadžera, Mercedesov šef Toto Wolff, kaže:

“Šansa da će se postići dogovor s Ferrarijem je 50%.”

Još jedan kandidat (i po mnogima bolja opcija) je Nico Hulkenberg, impresivan i iskusan Nijemac koji se trenutno natječe u bolidu Force Indije.

“Mislim da će sve postati jasno u sljedećih nekoliko tjedana”, rekao je Nico za njemački ZDF. “Postoje neke opcije koju su mi zanimljive, a nitko ne bi rekao ‘ne’ Ferrariju. Ja također kucam na vrata.”

Pretpostavlja se da je najveća prepreka Hulkova nacionalnost jer Ferrari navodno ne želi dva Nijemca u svojoj momčadi.

“Taj faktor ne ide u moju korist, ali ne znam je li on odlučujući. Kako god, postoje i druge opcije. Ima još par momčadi koje su pokazale interes. Vidjet ćemo. Ovisi o tome kako će se događaji odvijati. Što će se dogoditi s Kimijem? Što će Bottas učiniti? Prve stvari koje se dogode će izazvati domino efekt.”

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: