Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Hyundai Motorsport predstavio novi dizajn i20 Coupe WRC za sezonu 2019 Reviewed by Momizat on . Nedavno su u Birminghamu (Autosport International Show) timovi predstavili svoje nove boje za FIA WRC sezonu 2019. Dizajn svog automobila, i20 Coupe WRC, otkrio Nedavno su u Birminghamu (Autosport International Show) timovi predstavili svoje nove boje za FIA WRC sezonu 2019. Dizajn svog automobila, i20 Coupe WRC, otkrio Rating: 0

Hyundai Motorsport predstavio novi dizajn i20 Coupe WRC za sezonu 2019

Advertisement

Nedavno su u Birminghamu (Autosport International Show) timovi predstavili svoje nove boje za FIA WRC sezonu 2019. Dizajn svog automobila, i20 Coupe WRC, otkrio je i fabrički tim Hyundai…

Hyundai Motorsport (1)

Tim Hyundai ima novog šefa, a pravo pojačanje stiglo je i u vozačkoj postavi. Novi šef je Andrea Adamo, koji je u svojoj karijeri radio kao trkački inženjer, tehnički direktor, šef za razvoj u Alfa Romero / Abarth (DTM, Supertouring and S2000 Alfa Romeo), u Lola Cars i N Tehnology, u Honda Racingu kao WTCC šef inženjer, a od 2015. godine je radio na poziciji menadžera za privatne klijente u Hyundaiju.

Hyundai Motorsport (2)

Hyundai Motorsport (4)

Hyundai je objavio i kompletnu vozačku postavu, Thierry Neuville / Nicolas Gilsoul, Andreas Mikkelsen / Anders Jaeger-Amland i Dani Sordo / Carlos del Barrio. Četvrta posada, Sebastien Loeb i Daniel Elena, predstaviće se na Rally Monte Carlo, posle povratka sa relija Dakar.

Hyundai Motorsport (3)

Sebastien Loeb već je posetio svoj novi tim i izjavio da i20 Coupe WRC ima veliki potencijal. Devetostrukom svetskom šampionu uzeta je “mera” za njegovo novo sedište.

Izvor: automagazin.rs

Komentari korisnika: