Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

I Flavio Briatore vjeruje u dominaciju Mercedesa u 2015. Reviewed by Momizat on . Bivši šef Renaultove F1 momčadi Flavio Briatore ove godine očekuje ishod sličan prošlogodišnjem te vjeruje da nitko ne može ugroziti ekipu Mercedesa. Ferrari je Bivši šef Renaultove F1 momčadi Flavio Briatore ove godine očekuje ishod sličan prošlogodišnjem te vjeruje da nitko ne može ugroziti ekipu Mercedesa. Ferrari je Rating: 0

I Flavio Briatore vjeruje u dominaciju Mercedesa u 2015.

Advertisement

Bivši šef Renaultove F1 momčadi Flavio Briatore ove godine očekuje ishod sličan prošlogodišnjem te vjeruje da nitko ne može ugroziti ekipu Mercedesa.

flavio-briatore

Ferrari je prošlog tjedna u Jerezu iznenadio svojom brzinom, a očekuje se da će poboljšanu formu na sljedećim testovima pokazati Red Bull i Williams.

“Jedina konstanta u Formuli 1 ovoga trenutka je superiornost Mercedesa nad svim ostalim timovima. Oni će dominirati ovom sezonom kao što su dominirali prošlom”, rekao je Briatore.

Osim toga, Talijan smatra da se Ferrarijeva prava forma ne može suditi po brojkama iz Jereza.

“Nakon svih poteškoća koje su imali, svi se nadamo da ćemo ove godine vidjeti konkurentan Ferrari, to bi bilo odlično. Dobra stvar je to što su napravili puno više krugova nego prošle godine, ali veoma sam oprezan oko ikakvih ocjena jer prvi testovi ne nose bodove za prvenstvo. Stvari će biti jasnije nakon sljedećeg testa.”

Što se tiče Fernanda Alonsa i problematičnog prvog testa nove McLaren Honde, Briatore odgovara:

“Razgovarao sam s Fernandom – on uopće nije zabrinut. Problemi su uobičajeni na početku, bolje ih je otkloniti sada nego u Melbourneu. Ovi testovi služe pronalaženju i rješavanju problema.”

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: