Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Kanada: Novi boksevi i paddock u stisci s vremenom Reviewed by Momizat on . Grad Montreal priznaje kako je vremena za izgradnju novog paddocka i bokseva za VN Kanade sve manje. Utrku na Circuit Gilles Villeneuve promovira privatna kompa Grad Montreal priznaje kako je vremena za izgradnju novog paddocka i bokseva za VN Kanade sve manje. Utrku na Circuit Gilles Villeneuve promovira privatna kompa Rating: 0

Kanada: Novi boksevi i paddock u stisci s vremenom

Advertisement

Grad Montreal priznaje kako je vremena za izgradnju novog paddocka i bokseva za VN Kanade sve manje.

circuito_montreal

Utrku na Circuit Gilles Villeneuve promovira privatna kompanija Octane, no u novom 10-godišnjem ugovoru, potpisanom s Formulom 1 prošle godine, navodi se kako je grad dužan financirati nove momčadske garaže na već zastarjelim objektima.

Montreal je obećao završetak radova do 2017. godine, no predsjednik gradskog vijeća, Pierre Desrochers, priznaje kako su u stisci s vremenom.

“Da, raspored je u stisci, ali uvijek smo radili u svrhu ostvarenja cilja. U ovoj fazi, naš cilj mora biti ispunjen. Radimo s partnerima i razina diskusije je vrlo dobra. Svi znamo da kako dani prolaze, približavaju se i rokovi,” rekao je Desrochers za La Presse.

Na pitanje hoće li morati nadoknaditi troškove Formuli 1 ako radovi ne budu završeni na vrijeme, Desrochers dodaje.

“Još nismo došli do toga.”

Šef komunikacija na službenoj stranici Parc Jean-Drapeu, Francois Cartier, je objasnio.

“Još uvijek smo u fazi dizajniranja i provedbe plana za paddock. Razgovori s partnerima su u tijeku oko potreba i sposobnosti da se zadovolji sve potrebno.”

Informacije nagađaju kako se u razgovorima s F1 šefovima otkrio financijski deficit, a Montreal je obećao 32.6 milijuna dolara za novi kompleks.

“Jasno je da je u kuverti 32.6 milijuna dolara, ali vidjet ćemo kako će to sve završiti,” dodao je Desrochers.

U kompaniji Octane, koja je promotor VN Kanade, nisu htjeli komentirati.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: