Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Kompanija Audi priznaje da razmatra F1 projekat Reviewed by Momizat on . Audi je izgleda jedna korak bliže ulasku u Formulu 1. Tokom prethodnih dana kolale su bezbrojne glasine o tome da ovaj brend u vlasništvu Volkswagen Group je u Audi je izgleda jedna korak bliže ulasku u Formulu 1. Tokom prethodnih dana kolale su bezbrojne glasine o tome da ovaj brend u vlasništvu Volkswagen Group je u Rating: 0

Kompanija Audi priznaje da razmatra F1 projekat

Advertisement

Audi je izgleda jedna korak bliže ulasku u Formulu 1. Tokom prethodnih dana kolale su bezbrojne glasine o tome da ovaj brend u vlasništvu Volkswagen Group je u pregovorima sa bivšim predsednikom Ferrarija Lucom di Montezemolom oko eventualnog ulaska ovog brenda u F1.

audi-le-mans

Zajednički prijatelj Montetzemola i vlasnika Red Bull tima Dietricha Mateschitz-a je rekao bivšem predsedniku Ferrarija da vlasnik Red Bulla razmatra prodaju svog tima i da Montezemolo pokuša da pregovara sa Audijem oko te kupovine. Sa druge strane predsednik Audija Rupert Stadler kada je upitan da li kompanija razmatra ulazak u F1 odgovorio je da ne može da da odgovor na to pitanje.

Na insistiranje novinara on je priznao da je to nešto što je kompanija razmatrala, ali da je to samo jedna od opcija.

Izvor: moto.rs

Komentari korisnika: