Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Kvjat: Moram početi pokazivati performanse Reviewed by Momizat on . Daniil Kvjat priznaje kako uskoro mora početi pokazivati performanse te dodaje kako je zadovoljan jer je imao čistu utrku u Kanadi. Kvjat je u Monaku imao pomal Daniil Kvjat priznaje kako uskoro mora početi pokazivati performanse te dodaje kako je zadovoljan jer je imao čistu utrku u Kanadi. Kvjat je u Monaku imao pomal Rating: 0

Kvjat: Moram početi pokazivati performanse

Advertisement

Daniil Kvjat priznaje kako uskoro mora početi pokazivati performanse te dodaje kako je zadovoljan jer je imao čistu utrku u Kanadi.

danil-kvyat

Kvjat je u Monaku imao pomalo kaotičnu utrku, ali vikend u Montrealu prošao mu je bez većih problema. Utrku je završio na 12. mjestu, ali opet iza momčadskog kolege Carlosa Sainza koji završio deveti.

Otkad je vraćen iz Red Bulla u Toro Rosso, Kvjat teško parira svom momčadskom kolegi. No, Rus smatra kako će mu pristojna utrka iz Kanade pomoći da okrene stvari u svoju korist.

“Bilo mi ja važno imati čiste kvalifikacije u subotu i imali smo. Završiti utrku, i to samo napravili. Sve je to važno bilo kako bi prikupili podatke i za mene i za moje inženjere,” rekao je Kvjat i nastavio.

“Moramo naučiti što više iz ovoga jer uskoro moramo početi pokazivati performanse. Nadam se da imamo dovoljno informacija kako bi to mogli napraviti. Srećom, iduća utrka je uskoro.”

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: