Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Kvjat očekuje dobar vikend u Sočiju Reviewed by Momizat on . Toro Rossov Daniil Kvjat očekuje od sebe kompletniju predstavu na domaćoj utrci nakon ne baš dobrih posljednje tri sezone. Najbolji rezultat u kvalifikacijama o Toro Rossov Daniil Kvjat očekuje od sebe kompletniju predstavu na domaćoj utrci nakon ne baš dobrih posljednje tri sezone. Najbolji rezultat u kvalifikacijama o Rating: 0

Kvjat očekuje dobar vikend u Sočiju

Advertisement

Toro Rossov Daniil Kvjat očekuje od sebe kompletniju predstavu na domaćoj utrci nakon ne baš dobrih posljednje tri sezone.

kvyat-daniil-2017

Najbolji rezultat u kvalifikacijama ostvario je 2014. kada je bio 5., ali je utrku završio tek na 14. mjestu nakon problema s prevelikom potrošnjom goriva.

Nakon prelaska u Red Bull 2015., skoro je prošao u zadnji dio kvalifikacija, završivši na 11. mjestu. Utrku je bolje odradio i zauzeo 5. mjesto.

Prošle godine u kvalifikacijama bio je 8., a utrku nije završio nakon udesa u prvom krugu s Vettelom.

Rus je spreman sljedećeg vikenda pokazati najbolje od sebe i imati puno bolji vikend pred svojim navijačima.

“Ovo je uvijek poseban vikend za mene. Obično sam ovdje uvijek imao dobre kvalifikacije, ali nikad nisam uspio odvoziti savršenu utrku pa bi htio ostvariti to ove godine,” izjavio je Daniil.

“Moj najbolji rezultat u kvalifikacijama s Toro Rossom (5. mjesto) dogodio se upravo ovdje. Bio je to poseban trenutak. Imam jako lijepa sjećanja iz toga dana. Utrka nije bila dobra, a onda je sljedeće godine situacija bila obrnuta. Kvalifikacije nisu bile dobre, ali je utrka bila bolja.”

“Ove godine želim biti dobar i na kvalifikacijima i u utrci,” rekao je mladi Rus koji će u srijedu napuniti 23 godine.

Utrka u Sočiju na rasporedu je sljedećeg vikenda od 28. do 30. travnja.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: