Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Lauda: Hulkenberg zaslužuje vrhunski bolid Reviewed by Momizat on . Nico Hulkenberg je jedan od vozača za kojeg F1 zajednica smatra da zaslužuje dobiti mjesto u jednoj od najboljih momčadi na gridu. Nijemac već godinama vozi za Nico Hulkenberg je jedan od vozača za kojeg F1 zajednica smatra da zaslužuje dobiti mjesto u jednoj od najboljih momčadi na gridu. Nijemac već godinama vozi za Rating: 0

Lauda: Hulkenberg zaslužuje vrhunski bolid

Advertisement

Nico Hulkenberg je jedan od vozača za kojeg F1 zajednica smatra da zaslužuje dobiti mjesto u jednoj od najboljih momčadi na gridu.

nico-hulkenberg

Nijemac već godinama vozi za osrednje ekipe, ali bez obzira na to, ostvaruje odlične rezultate. 27-godišnjak je nedavno pobijedio na slavnoj utrci 24 sata Le Mansa, a za jučerašnju VN Austrije se kvalificirao na visoko peto mjesto. U utrci je napravio sjajan posao te je svoj VJM08 dovezao do šestog mjesta.

“Taj dečko je stvarno dobar. Znam to već dugo vremena”, rekao je Mercedesov neizvršni predsjednik Niki Lauda.

Austrijanac također smatra da Hulkenberg zaslužuje voziti za puno bolju momčad od Force Indije. Vjeruje se da Nicin ugovor istječe krajem ove godine, a jedna od opcija je svakako i Ferrari.

“Naravno da je zaslužio mjesto u vrhunskom bolidu. Tu nema nikakve rasprave! On se za to mora izboriti. Ne znam što će se dogoditi s Kimijem – možda će biti mjesto u Ferrariju, ali postoje i drugi vozači koji su dobri. Npr. Bottas.”

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: