Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Lauda: Ugovor s Hamiltonom će biti potpisan do VN Španjolske Reviewed by Momizat on . Sapunica oko produljenja ugovora Lewisa Hamiltona se nastavlja. Iz Mercedesovog tabora smo slične priče čuli već nekoliko puta, a neizvršni predsjednik njemačke Sapunica oko produljenja ugovora Lewisa Hamiltona se nastavlja. Iz Mercedesovog tabora smo slične priče čuli već nekoliko puta, a neizvršni predsjednik njemačke Rating: 0

Lauda: Ugovor s Hamiltonom će biti potpisan do VN Španjolske

Advertisement

Sapunica oko produljenja ugovora Lewisa Hamiltona se nastavlja. Iz Mercedesovog tabora smo slične priče čuli već nekoliko puta, a neizvršni predsjednik njemačke ekipe tvrdi da će ugovor sa svjetskim prvakom produžiti do sljedeće utrke – VN Španjolske.

lauda-lewis

“Sve će biti gotovo do VN Španjolske 10. svibnja”, rekao je Niki Lauda za švicarski Blick.

Hamiltonovo odugovlačenje je potaknulo glasine da Britanac razmišlja o prelasku u Ferrari, ali to su opovrgnule obje strane. Talijanska momčad bi za sljedeću sezonu trebala produžiti ugovor s Kimijem Raikkonenom.

Osim toga, Formulom 1 već duže vrijeme kruže priče da Lewis želi status prvoga vozača, ali i puno veću plaću. Međutim, Lauda je rekao da ‘plaća nije problem’, a priče o statusu prvog vozača su negirali Toto Wolff, Nico Rosberg i sam Lewis Hamilton.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: