Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Leclerc: Bio sam najbolji od ekipe sredine poretka Reviewed by Momizat on . Nakon devetog završetka u bodovima ove sezone, Charles Leclerc se ponovno može pohvaliti kako je ”Best of the rest”. Budući vozač Ferrarija je svojoj momčadi do Nakon devetog završetka u bodovima ove sezone, Charles Leclerc se ponovno može pohvaliti kako je ”Best of the rest”. Budući vozač Ferrarija je svojoj momčadi do Rating: 0

Leclerc: Bio sam najbolji od ekipe sredine poretka

Advertisement

Nakon devetog završetka u bodovima ove sezone, Charles Leclerc se ponovno može pohvaliti kako je ”Best of the rest”. Budući vozač Ferrarija je svojoj momčadi donio bitne bodove pred kraj sezone. U poretku konstruktora, Sauber se trenutno nalazi 9 bodova ispred Toro Rossa s jednom utrkom do kraja.

Brazilian Grand Prix Race

Vozač iz Monaca je uspio iskoristiti odličnu osmu startnu poziciju za još bolji proboj u prvim krugovima. Uspio se odmaknuti od prvih pratitelja te čak i zaprijetio vodećima prije ulaska u boks. Nakon utrke je izjavio kako je rezultat u skladu sa sposobnostima Saubera ove sezone.

“Sretan sam s rezultatom, mislim da možemo biti zadovoljni sa sedmim mjestom. Bilo mi je zabavno u utrci i osjećam se korisnim što sam pomogao momčadi učvrstiti poziciju u poretku. Napeto očekujem Abu Dhabi da pokažem da možemo još i bolje,” objašnjava Leclerc.

U utrci je zbog oštećenja odustao Charlesov kolega Marcus Ericcson. Švicarska momčad se mora dobro pripremiti za utrku u Abu Dhabiju kako bi zadržali osmo mjesto u završnom poretku. Ako u tome i uspiju, bit će to najbolja sezona za Sauber od 2013. godine.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: