Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Lotus spreman za razgovore sa Raikonenom Reviewed by Momizat on . Gazde Lotusa su spremne za razgovore o produžetku ugovora Kimija Raikonena, a vlasnik tima iz Enstouna je siguran da može da Kimiju ponudi znatno primamljivije Gazde Lotusa su spremne za razgovore o produžetku ugovora Kimija Raikonena, a vlasnik tima iz Enstouna je siguran da može da Kimiju ponudi znatno primamljivije Rating: 0

Lotus spreman za razgovore sa Raikonenom

Advertisement

Gazde Lotusa su spremne za razgovore o produžetku ugovora Kimija Raikonena, a vlasnik tima iz Enstouna je siguran da može da Kimiju ponudi znatno primamljivije uslove od Red Bula. Raikkonen je priznao da je imao određene razgovore sa Red Bull timom.

Prema insajderskim informacijama koje stižu sa Ostrva, Raikonen je spreman da ostane u Lotusu, ali uz garancije da tim ima dovoljno finansijskih i tehničkih sredstava da održi sadašnju formu. Raikkonen niti njegov potencijalni budući šef od naredne sezone Christian Horner nisu želeli da iznose nikakve detalje i navode da nema potrebe za žurbom. Sada međutim stiže drugačija poruka iz Lotusa.Uprkos tome što je Red Bul znatno konkurentniji, Raikonen je zadovoljan atmosferom i harmonijom koja vlada u Lotusu, pa se u tom slučaju ne bi previše dvoumio.

Vlasnik Lotusa, Đerar Lopez, veruje da će upravo ovi faktori biti presudni da Kimi i naredne godine nastupa u britanskom timu. Uz to, on je odbacio glasine o nedostatku finansijskih sredstava i ograničenih mogućnosti za dalje usavršavanje bolida.

Komentari korisnika: