Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Lotus zaustavlja razvoj ovogodišnjeg bolida Reviewed by Momizat on . Romain Grosjean rekao je da Lotus više neće razvijati ovogodišnji bolid s obzirom na to da je ekipa iz Enstonea imala velike muke s E22 ove godine. Francuz je i Romain Grosjean rekao je da Lotus više neće razvijati ovogodišnji bolid s obzirom na to da je ekipa iz Enstonea imala velike muke s E22 ove godine. Francuz je i Rating: 0

Lotus zaustavlja razvoj ovogodišnjeg bolida

Advertisement

Romain Grosjean rekao je da Lotus više neće razvijati ovogodišnji bolid s obzirom na to da je ekipa iz Enstonea imala velike muke s E22 ove godine. Francuz je imao prilično težak dan na drugom slobodnom treningu tijekom kojeg su i on i njegov momčadski kolega Pastor Maldonado bili sporiji od Marussije Julesa Bianchija.

lotus-roman

Imamo probleme s aerodinamičkom konzistentnosti bolida. Taj problem nas prati od prvog dana i ne možemo ga u potpunosti riješiti ove godine. Sada se okrećemo bolidu za sljedeću godinu. Nema više razvijanja ovogodišnjeg bolida”, rekao je Grosjean.

Lotus je ove godine samo dva puta bio u bodovima zahvaljujući Romainu Grosjeanu na VN Španjolske i VN Monaka te smatra da Lotus ove godine ne može osvojiti još bodova. Osim toga, sumnja da njegova ekipa sutra može proći u Q2.

“Imali smo neke manje probleme na drugom slobodnom treningu. Prvo je to bio motor a onda sam otišao preširoko u zavoju 7 i oštetio podnicu pa me je to koštalo vremena u vožnji s malo goriva. Ali bolid nije dobar na ovakvoj vrsti staze. Mislim da će biti pravi izazov ući u Q2. Možemo pronaći još malo vremena ali bit će vrlo teško.”

Izvor: www.gp1.hr

Komentari korisnika: