Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Lowe ‘upao u zamku’ pogrešnog mentaliteta u Williamsu Reviewed by Momizat on . Glavni tehnički direktor Williamsa Paddy Lowe je priznao da je “upao u zamku” zbog neprihvaćanja stvarnog obujma problema te promjena koje je bilo potrebno izvr Glavni tehnički direktor Williamsa Paddy Lowe je priznao da je “upao u zamku” zbog neprihvaćanja stvarnog obujma problema te promjena koje je bilo potrebno izvr Rating: 0

Lowe ‘upao u zamku’ pogrešnog mentaliteta u Williamsu

Advertisement

Glavni tehnički direktor Williamsa Paddy Lowe je priznao da je “upao u zamku” zbog neprihvaćanja stvarnog obujma problema te promjena koje je bilo potrebno izvršiti.

Paddy-Lowe

Lowe se priključio Williamsu početkom 2017. godine nakon što je igrao ključnu ulogu u Mercedesu koji je u to vrijeme osvojio treći konstruktorski naslov.

Williams je 2018. godinu završio na posljednjem mjestu nakon velikih problema u polju aerodinamike te je izvršena detaljna analiza kako bi se detektirao pravi krivac za slab učinak momčadi.

“Williams treba prestati misliti da su u pitanju samo dvije ili tri stvari za popraviti i da će onda sve biti kako treba. Mislim da se takvo razmišljanje veoma dugo zadržalo ovdje,” izjavio je Lowe.

“Trebamo razmišljati u pravcu da je sve izvodivo i da sve što smo radili prošle godine ove moramo puno bolje. Svih deset timova u Formuli 1 je relativno dobro financirano i svi imaju najbolje inžinjere na svijetu.”

“Ne možeš sjediti, moraš raditi i tome smo trebali težiti i težit ćemo.”

Lowe smatra da je Williams ipak napravio dobar posao koji je doprinio napretku iako se to nije toliko vidjelo. Spomenuta analiza će ostati unutar tima bez ikakvih oglašavanja u javnosti kao ni planova u tehničkoj strukturi. Potpuno suprotno je viđeno u slučaju McLarena koji je javno objavio svoje planove oko restrukturiranja.

“Posao koji smo imali uraditi je interni i radije bismo da ostane tako nego da izlazimo u javnost. Ne bih volio da moja momčad čita u novinama planove o reorganizaciji ovog ili onog segmenta.”

“Volimo biti otvoreni za razgovore i medije, ali neke se stvari prvo trebaju interno riješiti.”

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: