Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Magnussen: McLaren nema velika očekivanja Reviewed by Momizat on . McLarenov testni i rezervni vozač Kevin Magnussen, koji će ovog vikenda na VN Australije mijenjati Fernanda Alonsa, tvrdi da njegova momčad nema velika očekivan McLarenov testni i rezervni vozač Kevin Magnussen, koji će ovog vikenda na VN Australije mijenjati Fernanda Alonsa, tvrdi da njegova momčad nema velika očekivan Rating: 0

Magnussen: McLaren nema velika očekivanja

Advertisement

McLarenov testni i rezervni vozač Kevin Magnussen, koji će ovog vikenda na VN Australije mijenjati Fernanda Alonsa, tvrdi da njegova momčad nema velika očekivanja od prve utrke ove sezone nakon svih tehničkih problema koje je Honda imala na predsezonskim testiranjima.

mclaren-magnussen

“Rekao bih da su očekivanja prilično niska. Očito je da imamo problema s pouzdanosti i da se mučimo kako bi samo pokrenuli bolid, ali ovo je novi početak za McLaren pa će trebati vremena. Međutim, momčad je odabrala pravi smjer i mislim da imamo svijetlu budućnost. Trebat će vremena, ali sam siguran da ćemo uspjeti.”

Danac je rekao da nije u kontaktu s Fernandom Alonsom.

“Nisam u kontaktu s njim. Samo na Twitteru; poželio mi je sreću, a ja sam mu zahvalio. Nisam ga pitao kako je, čujem da je dobro. Fokusiran sam samo na ovu utrku. Želim mu sve najbolje – ne mogu reći ništa više jer ne znam puno više.”

Upitan o eventualnom sudjelovanju na sljedećoj utrci u Maleziji, Magnussen odgovara:

“Morat ćete pričekati. Ne znam. Nisam prava osoba za pitati.”

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: