Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Manor bi se mogao vratiti u Formulu 1 Reviewed by Momizat on . Momčad Manora ne odbacuje mogućnost ponovnog ulaska u Formulu 1. Momčad je zbog financijskih problema 2016. morala staviti ključ u bravu, te se od tada bazirala Momčad Manora ne odbacuje mogućnost ponovnog ulaska u Formulu 1. Momčad je zbog financijskih problema 2016. morala staviti ključ u bravu, te se od tada bazirala Rating: 0

Manor bi se mogao vratiti u Formulu 1

Advertisement

Momčad Manora ne odbacuje mogućnost ponovnog ulaska u Formulu 1. Momčad je zbog financijskih problema 2016. morala staviti ključ u bravu, te se od tada bazirala na utrke izdržljivosti.

manor-f1

U 2018. godini, Manor će se natjecati u najvišoj LMP1 kategoriji u Le Mansu te su za ovu sezonu u svoje redove doveli bivšeg trkaćeg inženjera Kimija Raikkonena Davea Greenwooda.

Na pitanje da li se možda Manor priprema za povratak u F1, šef momčadi Graeme Lowdon je odgovorio:

“Ako se ništa ne promjeni – ako ne postoji limit budžeta, a troškovi ostanu isti, onda se ne možemo vratiti zbog toga što je nemoguće konkurirati velikim momčadima.”

“No, načuli smo kako FIA i Liberty Media završavaju s poslom vezanim oko smanjenja troškova privatnih momčadi,” rekao je za finske novine Turun Sanomat.

“U tom slučaju smo zainteresirani za povratak. John Booth i ja imamo nedovršenog posla u Formuli 1,” dodao je Lowdon.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: