Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Marchionne želi što brže vidjeti bolji Ferrari Reviewed by Momizat on . Šef Ferrarija, Sergio Marchionne želi da se njegova momčad čim prije vrati na svoju putanju nakon lošijih rezultata na prošlim utrkama. Njihova protivnička momč Šef Ferrarija, Sergio Marchionne želi da se njegova momčad čim prije vrati na svoju putanju nakon lošijih rezultata na prošlim utrkama. Njihova protivnička momč Rating: 0

Marchionne želi što brže vidjeti bolji Ferrari

Advertisement

Šef Ferrarija, Sergio Marchionne želi da se njegova momčad čim prije vrati na svoju putanju nakon lošijih rezultata na prošlim utrkama.

ferarri-marchionne

Njihova protivnička momčad, Mercedes, opet je pokazala da je bolja od Ferrarija, čiji je vozač Sebastian Vettel zadnji puta pobijedio u Monaku u svibnju.

Marchionne očekuje da će njegova momčad pojačati svoje napore kako bi opet što prije postizali dobre rezultate kao i na početku sezone.

“Znam da smo isti tim kao i u Monte Carlu i na početku sezone. Ne želim da žalimo nad lošijim rezultatima nego da odmah na njih reagiramo. Znamo da je naš protivnik jak i dominantan već godinama, ali sam uvjeren da ćemo se vratiti tamo gdje smo bili,” rekao je Marchionne.

Nakon što je Lewis Hamilton pobijedio u Silverstoneu, Niki Lauda je rekao da su se sada karte okrenule u korist Mercedesa u borbi protiv Ferrarija. Također, Lauda tvrdi da su puknuća guma Kimija Raikkonena i Sebastiana Vettela bila rezultat agresivne strategije.

“Neka samo Niki priča.”

“Ako su i razlozi očiti, žaljenje zbog izgubljenih bodova nije naš stil. Činjenica je da smo sada izgubili puno bodova u ukupnom poretku vozača i konstruktora, ali sada imamo cilj da se čim prije ponovno poboljšamo,” dodao je šef Ferrarija.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: