Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Marko: Kvjat samo treba dobru utrku, dvije Reviewed by Momizat on . Helmut Marko još uvijek ne otpisuje Daniila Kvjata i kaže kako vozač Toro Rossa treba jednu ili dvije dobre utrke kako bi vratio svoje samopouzdanje. Rus je ima Helmut Marko još uvijek ne otpisuje Daniila Kvjata i kaže kako vozač Toro Rossa treba jednu ili dvije dobre utrke kako bi vratio svoje samopouzdanje. Rus je ima Rating: 0

Marko: Kvjat samo treba dobru utrku, dvije

Advertisement

Helmut Marko još uvijek ne otpisuje Daniila Kvjata i kaže kako vozač Toro Rossa treba jednu ili dvije dobre utrke kako bi vratio svoje samopouzdanje.

danil-kvyat

Rus je imao solidan ulazak u sezonu te je došao i do postolja u Kini. Međutim, nakon nekoliko lošijih utrka, u Red Bullu su ga odlučili poslati u Toro Rosso.

Nakon toga, Kvjat je uspio skupiti tek dva boda u svojoj novoj momčadi.

“Ne znam što trebam. Samo trebam taj osjećaj u bolidu. Trenutno ga nemam,” rekao je Kvjat za vrijeme VN Njemačke.

“Kada se vrati, onda će biti puno bolje. Ne sjećam se kad sam zadnji put imao dobar osjećaj u bolidu. Ne znam što se događa,” dodao je.

Kvjat nikako ne uspijeva parirati svom momčadskom kolegi, Carlosu Sainzu, pa su nedavni navodi upozoravali kako su Rusu dani u Faenzi odbrojani. Međutim, Red Bullov savjetnik, Helmut Marko, još ne želi otpisati svog vozača.

“Kvjat samo treba dvije ili tri utrke da vrati svoje samopouzdanje. On to ima. Na zadnjoj utrci u Hockenheimu, Toro Rosso je bilo loše pripremljen s novim dijelovima i bolid nije bio dobro postavljen,” rekao je Marko za Motorsport-

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: