Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Marko: Sebični Mercedes je odobrio pravila za 2019. Reviewed by Momizat on . Helmut Marko iz Red Bulla izjavio je kako smatra da je Mercedes prihvatio pravila za 2019. godinu zato što njima pašu, a drugima štete. Mnoge je iznenadila prom Helmut Marko iz Red Bulla izjavio je kako smatra da je Mercedes prihvatio pravila za 2019. godinu zato što njima pašu, a drugima štete. Mnoge je iznenadila prom Rating: 0

Marko: Sebični Mercedes je odobrio pravila za 2019.

Advertisement

Helmut Marko iz Red Bulla izjavio je kako smatra da je Mercedes prihvatio pravila za 2019. godinu zato što njima pašu, a drugima štete.

helmut-marko

Mnoge je iznenadila promjena koja je izglasana od strane momčadi koje ih inače ne prihvaćaju tako lako. Među tim promjenama je cjelokupna promjena prednjeg krila koja bi trebala olakšati pretjecanje. Također njemački časopis Auto Motor und Sport tvrdi kako su Mercedes i Force India svoje glasove za ove promjene poslali 15-ak minuta prije isteka roka.

“Iskreno, bili smo 60% protiv i 40% za.”

“Onda smo pogledali koncept i vidjeli da ima smisla,” rekao je Toto Wolff.

Marko je naveo još jedan razlog zašto je Mercedes prihvatio ovu promjenu.

“Mercedes je htio novu promjenu pravila zato što su pri kraju sa svojim aerodinamičnim konceptom,” rekao je Marko te zaključio,”Žele početi od ničega jer to može nama našteti.”

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: