Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Massa upozorava mlade vozače Reviewed by Momizat on . Felipe Massa pozvao je mlade vozače da se smire nakon što je pretrpio još jednu nesreću, ovog puta u nedjeljnoj utrci za VN Njemačke. Williamsov vozač kvalifici Felipe Massa pozvao je mlade vozače da se smire nakon što je pretrpio još jednu nesreću, ovog puta u nedjeljnoj utrci za VN Njemačke. Williamsov vozač kvalifici Rating: 0

Massa upozorava mlade vozače

Advertisement

Felipe Massa pozvao je mlade vozače da se smire nakon što je pretrpio još jednu nesreću, ovog puta u nedjeljnoj utrci za VN Njemačke.

Felipe-Massa-Williams-media1

Williamsov vozač kvalificirao se na treće mjesto ali je u prvom zavoju imao kontakt s McLarenovim vozačem Kevinom Magnussenom nakon kojega se prevrnuo i odustao, a za sudar je okrivio upravo mladog Danca.

“Ovo nije prvi puta da je imao incident u prvom krugu. Ovi mladi vozači uglavnom žele pobijediti u utrci u prvom zavoju. Većina incidenata događa se s takvima”, rekao je Massa.

Upitan što želi reći Magnussenu, Massa kaže:

“Isto što i vama: samo polako. Ovako ne gubim samo ja već i on. Izvrtio se, možda njegov bolid više nije bio isti tako da je sigurno izgubio nešto bodova. Nadam se da mu je ovo dovoljno da shvati da u idućoj utrci mora malo lakše.”

Na VN Velike Britanije Brazilac bio je žrtva Kimijevog udarca u ogradu a na VN Kanade također je imao sudar, i to s Force Indijom Sergija Pereza u zadnjim trenucima utrke. Perez je dobio kaznu za incident u Montrealu.

“Ne sjećam se da smo ja, Kimi i Fernando kao mladi vozači bili uključeni u puno takvih incidenata. Ponekada trebate shvatiti da ne možete pobijediti u utrci u prvom zavoju”, zaključio je Massa.

Izvor: www.gp1.hr

Komentari korisnika: