Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Massa: Velika je šansa da će Mercedes osvojiti treći naslov Reviewed by Momizat on . Felipe Massa kaže kako nije siguran da obožavatelji Formule 1 mogu očekivati da će Mercedes biti oboren s vrha u novoj sezoni 2016. godine. Brazilac je prvi put Felipe Massa kaže kako nije siguran da obožavatelji Formule 1 mogu očekivati da će Mercedes biti oboren s vrha u novoj sezoni 2016. godine. Brazilac je prvi put Rating: 0

Massa: Velika je šansa da će Mercedes osvojiti treći naslov

Advertisement

Felipe Massa kaže kako nije siguran da obožavatelji Formule 1 mogu očekivati da će Mercedes biti oboren s vrha u novoj sezoni 2016. godine.

felipe-massa-2015

Brazilac je prvi put sjeo u svoj novi Williams FW38 trećeg dana prvog predsezonskog testa u Barceloni te je objavio kako je osjećaj bolji nego u prethodnom bolidu momčadi koja je završila treća u poretku konstruktora prošle godine, odmah iza Ferrarija i Mercedesa.

“Osjećaj je bolji nego prošle godine, ali ne znam hoće li to biti dovoljno da budemo brži od Ferrarija i Mercedesa. Nadam se da se možemo boriti s Ferrarijem. A s Mercedesom? Ne znam. Jaki su. Postoji velika šansa da ćemo ope vidjeti prvenstvo jedne momčadi,” rekao je Massa za Globo Esporte.

U svojoj 14. sezoni u Formuli 1, Massa kaže kako svoje komentare temelji na tome što je imao priliku iz blizine gledati ponašanje Mercedesa na testu u Barceloni.

“Bio sam na stazi i vidio sam koliko je konkurentan njihov bolid. Brz je, ne proklizava niti naprijed niti straga, kotači ne blokiraju prilikom kočenja. Ništa im nije pogrešno. Djeluje da lako voze,” dodao je Massa.

Drugi Brazilac, Felipe Nasr, se slaže sa svojim sunarodnjakom.

“Gledao sam bolide u srednjem dijelu staze i u jednom trenutku Vettel i Hamilton su došli blizu jedan drugog. Hamilton ga je prestigao i nestao. Ne znam koje gorivo su imali, ali imali su iste gume,” zaključio je Nasr prije nego je procijenio kako će njemačka momčad doći do trećeg naslova.

Nedavno je i Mercedesov vozač, Nico Rosberg, priznao kako njegova momčad još nije otkrila sve karte, ali točno znaju gdje njihov W07 stoji u usporedbi s konkurencijom.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: