Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

McLaren cilja na puno bodova u drugom dijelu sezone Reviewed by Momizat on . Iako izgleda skoro pa nemoguće u ovom trenutku, u McLarenu vjeruju da će se u drugom dijelu sezone boriti za pozicije koje donose puno bodova, kaže trkaći direk Iako izgleda skoro pa nemoguće u ovom trenutku, u McLarenu vjeruju da će se u drugom dijelu sezone boriti za pozicije koje donose puno bodova, kaže trkaći direk Rating: 0

McLaren cilja na puno bodova u drugom dijelu sezone

Advertisement

Iako izgleda skoro pa nemoguće u ovom trenutku, u McLarenu vjeruju da će se u drugom dijelu sezone boriti za pozicije koje donose puno bodova, kaže trkaći direktor Eric Boullier.

mclaren-spain

Ekipa iz Wokinga još uvijek nije osvojila ni jedan bod nakon razočaravajućeg ulaska u sezonu s njihovim novim dobavljačem pogonskih jedinica, Hondom, ali došli su blizu u dvjema utrkama kada je Button završio na 11. mjestu na VN Australije, odnosno kada je Alonso završio na 11. mjestu na VN Bahreina.

Međutim, posljednja utrka za VN Španjolske završila je razočaravajuće za McLaren. Alonso je odustao prije kraja utrke zbog problema s kočnicama, a Button se cijelu utrku borio sa stražnjim gripom u, kako ga je on opisao, najstrašnijem bolidu koji je ikad vozio. Nakon toga Button je izjavio da McLaren neće osvojiti niti jedan bod u sezoni.

Ali s tim se ne slaže Eric Boullier koji kaže kako je cilj McLarena peto mjesto u prvenstvu, isto ono koje su ostvarili prošle sezone.

Možda izgleda glupo, ali borba za poziciju koju smo ostvarili prošle godine,” kaže za Boullier za BBC kada su ga upitali koje su njegove nade za ovu sezonu.

“Nije dovoljno, želim pobjeđivati i nadam se da ćemo pobjeđivati, ali moram reći nešto realistično. Hajdemo reći da ćemo do drugog dijela sezone bez problema ulaziti u Q3 na svim utrkama i da ćemo se boriti za pozicije koje nose puno bodova, ali ne za postolja. To bi za mene bilo veliko, veliko ostvarenje,” dodao je.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: