Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

McLaren i Mercedes mijenjaju vizualni identitet? Reviewed by Momizat on . Sve su jače glasine da bi McLaren Honda i Mercedes mogli u nadolazeću sezonu ući s potpunom novim vizualnim izričajem koji bi popratile i livreje novopridošlih Sve su jače glasine da bi McLaren Honda i Mercedes mogli u nadolazeću sezonu ući s potpunom novim vizualnim izričajem koji bi popratile i livreje novopridošlih Rating: 0

McLaren i Mercedes mijenjaju vizualni identitet?

Advertisement

Sve su jače glasine da bi McLaren Honda i Mercedes mogli u nadolazeću sezonu ući s potpunom novim vizualnim izričajem koji bi popratile i livreje novopridošlih sponzora.

merc-mclaren-2014

Španjolski El Mundo Deportivo navodi kako bi Mercedesov WO6 mogao preći iz srebrne boje u boju kroma. Sjajni krom premaz smo posljednjih godina viđali na McLarenovim bolidima, a čini se kako nova era s Hondom donosi i nove boje.

”Honda ne želi da McLaren nastavi sa srebrnom bojom, jer ta boja automatski asocira na Mercedes i ‘srebrne strijele’.”

”Postoje glasine da bi bolid mogao biti u McLarenovoj tradicionalnoj narančastoj boji. No, mogao bi biti i bijele boje koja bi odražavala Hondin identitet”, piše El Mundo Deportivo.

Navodno će na konačni odabir boja utjecati i to hoće li McLaren do početka sezone potpisati ugovor s glavnim sponzorom kojeg u Wokingu nema od odlaska Vodafonea.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: